Open atelier route

Samen met mijn moeder (Heidi) en tante (Leoni) hebben wij meegedaan met de open atelier route van Meppel en Nijeveen op 25 september 2017 in de bloemenwinkel van mijn moeder. De open atelier route is bedoelt om je atelier open te stellen voor bezoekers, mensen met interesse voor kunst kunnen dan langs komen voor een blik achter de schermen.
Ik stond er met mijn tekeningen, gebrande mandala tafel, schilderijen, schetsboek, map met tekeningen, en meer.

 

Je zou dit best een ‘expositie in eigen huis’ kunnen noemen.  Er zijn veel mensen langs geweest, we hadden ook een kopje koffie of thee en een klein bladerdeeg gebakje voor de bezoekers klaar staan. Deze dag was geweldig. Het was leuk om de mensen te spreken, en mezelf meer naar buiten te brengen en te tonen aan de wereld. Velen wisten niet dat ik mijn werk hier exposeerde, en al helemaal niet als beginnend student aan de kunstacademie, waar ik volgende maand ga beginnen.

 

Mijn moeder heeft haar aquarel tekeningen en portretten met acryl verf laten zien. Ook lag er een map met allerlei tekeningen waar je doorheen kon bladeren.

 

Mijn tante stond er met haar zelfgemaakte taarten met decoratie die ze “kruimeldiefjes” heeft genoemd. Ook gaf ze een workshop waarin je een chocoladereep kon decoreren. Klik HIER om haar facebook pagina te bezoeken, voor meer informatie.