Locatie 15: grootmoerders tuin

Verwondering in beeld

Verknipt beeld

Verknipt beeld Film

Monotype

Monotype Film

Botanical Contact Print

Botanical Contact Print Film

Wonderlijke woorden

Ik wandel, en ik wandel
Herinneringen glippen langzaam binnen
Aan mijn fijne jeugd

Dromen dringen sneller binnen
Hoe ik mezelf later door deze tuin zie struinen
En herinneringen maak met mijn (klein)kinderen

Het nu schopt hard tegen deze dromen.
Ik kijk om me heen, en hoor de vogels voor me zingen.
Ze halen me uit mijn hoofd

Gevonden kunstwerken

Hardop denken

Samenwerken met de zon

Vroeger…

Zó veel herinneringen aan deze plek. Ik heb een fotoreportage gemaakt van de tuin van mijn opa en oma. Vroeger logeerden we hier in tenten. We vierden er kerst, opa verkleed als kerstman. We hebben meegedaan aan een ‘sweet table contest’ en al het lekker buiten op een tafel gepresenteerd en gefotografeerd.In de zomers hielden we een BBQ met de hele familie. Tijdens Pasen zochten we de verstopte eieren, weken later doken ze nogsteeds op. Die ene keer dat ik mijn kinderfeestje daar hield en iedereen even op een paard mocht rijden. Een tante die een ketting heeft begraven, zodat ik hem met mijn metaaldetector kon opgraven, die uiteindelijk nooit is gevonden.