Locatie 11: Kiersche Wijde bij Wanneperveen

Verwondering in beeld

Verknipt beeld

Verwondering in bewegend beeld

Monotype

Monotype Film

Botanical Contact Print

Botanical Contact Print Film

Wonderlijke woorden

Vandaag was het koud,
je wind streelde mijn gezicht,
zoals mij nog niet eerder gebeurd is.
je wind hielp de bladeren,
om los te komen van de takken.

Vandaag draaide om balans,
je veraste me positief met een wonder,
de reeen sprongen voor me langs.
je veraste me negatief, om balans te herstellen,
een donkere wolk liet zijn regen op me vallen.

Vandaag zag ik de toekomst,
hoe je aan het schoonmaken bent,
bladeren van je afschud.
hoe je je klaar maakt om te rusten,
de winter tegemoeg gaat.

Morgen.

Gevonden kunstwerken

Hardop denken

Samenwerken met de zon

Vroeger…

Ik herinner me deze plek, ik wist alleen niet goed hoe ik er kon komen. Dankjewel Google Maps… Ik heb de plek gevonden. Ik kan me heel goed herinneren dat ik hier een keer met mijn ouders en broertje heb gelopen. We kwamen een zwaan tegen, op haar nest, met weid gespreidde vleugels. Ze wilde haar jongen beschermen. Ik zie het nog zó voor me, en zal het niet snel vergeten.