CV

OPLEIDING

2016-2020                HBO Docent Beeldende Kunst en Vormgeving te Zwolle, ArtEZ

2013- 2016           MBO Grafische vormgeving te Zwolle, Landstede

2008-2013            MAVO TL te Meppel, Dingstede

WERKERVARING

2019    Project Mankato in Zwolle

Tijdens de open dagen van het project heb ik bezoekers ontvangen en verteld over wat wij bij Mankato doen en waar wij voor staan. Kunst, educatie en ecologie komen samen in de vorm van een expositie, workshops en buitenactiviteiten. Ook was ik een van de Artists in Recidency. 

2019    Stage bij het Groninger museum in Groningen

Ik liep mee met de afdeling Educatie. Ik heb bijgedragen aan een interdisciplinair project, heb een rondleiding ontworpen, gast-curatoren geïnterviewd en educatieve opdrachten voor kinderen bedacht en uitgevoerd. 

2018    Stage bij de Culturele haven in Lelystad

Het gaat hier om het ontwerpen van een multidisciplinaire lessenserie voor groep 5 en 6. Met daarin een excursie naar de Bataviawerf bij Batavialand

2018    Stage bij de middelbare school het Vechtdal College in Hardenberg

Verdeeld over een periode van 4 maanden heb ik twee dagen per week stage gelopen op deze middelbare school. Ik heb hier veel uren les gegeven aan havo leerlingen. Ik heb mijn eigen lessen bedacht en die heb ik ook zelf uitgevoerd en de resultaten beoordeeld.

2017    Stage bij de middelbare school AOC Terra in Meppel

Voor twee weken heb ik een oriënterende stage gedaan bij AOC Terra. Ik heb samen met mijn klasgenoot de lessen geobserveerd, veel kijken naar hoe de docent te werk gaat en hoe de kinderen zijn in de lessen. Ook heb ik zelf een anderhalf uur durende les gegeven aan een groep eerstejaars leerlingen.

2016    Stage bij Conel

Bij Conel heb ik mijn afstudeer stage gehouden in twee en een halve maand. Ik heb kleding mogen fotograferen en bewerken op de computer, ik heb banners mogen ontwerpen voor op de website en op facebook, ik heb  een online en offline brochure mogen maken, ik heb een binnen shoot mogen regelen dat houd in dat ik modellen heb geregeld, de juiste kleding heb voorbereid en zelf de modellen op de foto heb gezet in de studio.

2016    Stage bij Zwolse Media Fabriek

Ik heb een maand stage gelopen bij de Zwoles Media Fabriek. Daar heb ik als voorbeeld een kleurplaat mogen ontwerpen, een 2D animatie mogen maken en een stopmotion gemaakt met de groep stagiaires.

2014- 2015    Stage bij beeldendkunstenaar Marit Otto.

Voor 20 weken lang, heb ik stage gelopen bij Marit Otto in Zwolle. Ik heb veel verschillende dingen kunnen doen, zoals lettertypes ontwerpen, reclame filmpjes maken en helpen om exposities in te richten.

 

ACTIVITEITEN

2019  Artist in Recidency en expositie bij Mankato in Zwolle

2019  Groepsexpositie ‘The best of not yet graduates’ in het Langhuis te Zwolle

2018   Open atelier weekend aan huis

2018   Tentoonstelling in het Dominicanenklooster in Zwolle

2017   Interdisciplinaire gast workshop bij De Groene Welle in Zwolle

2016   Tentoonstelling aan huis, open atelier dag