Zijn. Installatie #2

Installatie No. 02: Emotie

Dat boek wat daar rechtsonder staat? Dat is een boek waar ik papieren uit haal om te gebruiken in mijn werk. Meestal hang ik die pagina’s op de kop bij mijn werk. De tekst vind ik niet belangrijk, die hoeft niet leesbaar te zijn. Het patroon van de tekst en de tekeningetjes vind ik daarentegen wel belangrijk.

Ja, ik ben de uitdaging aangegaan. Ik heb een rol papier van 1,5meter bij 10meter gekocht en ben er op begonnen te schilderen. Ik hou ervan om groot te denken en groot te schilderen. Ook al is het soms eng, en ben ik soms bang dat ik een gedeelte van het papier verpruts met mijn werk.

Een installatie die emoties beschrijven met woorden. Emoties die ik voel, emoties die jij voelt. Emoties die iedereen voelt, maar door andere ervaringen en andere mensen zijn veroorzaakt.