NIEUWS-POST

Tijdens 2019 en 2020 heb ik acht keer een ‘Nieuws-post’ verstuurt. Het was een nieuwsbrief die je letterlijk in je brievenbus ontvangt.

De post was bedoelt om mensen te betrekken bij mijn laatste jaar als student van de kunstacademie en om ze te verassen met leuke updates en kunstwerkjes.
Papieren goodies om collages mee te maken of in je schetsboek te gebruiken.
Kleine papieren kunstwerkjes.
De nieuwste updates rondom mijn beeldende praktijk.
Tips en opdrachtjes om je creativiteit een boost te geven.
Deelname aan een leuke wedstrijd via Instagram.

Vorige versies van de Nieuws-post

Elke keer had ik weer nieuwe papieren, soms uit een vintage boek, soms een afdruk die ik zelf gemaakt heb. Soms een gedicht over een ervaring in de natuur, soms theorie van een filosoof. Vaak een update over mijn werk, of een kunstwerkje. Altijd was het leuk om met veel liefde een mooie verassing klaar te maken voor iedereen.

Wat de lieve ontvangers doen met de papieren en opdrachtjes

Ik vind het super leuk om te zien hoe mensen mijn werk en brief gebruikten ter inspiratie. Sommigen stuurden me prachtige werken, verhalen en papieren terug. Andere voerden een opdracht uit of gebruikten wat van mijn papieren in hun eigen beeldend werk.

Op een gegeven moment veranderde ?

Ik heb het afgelopen jaar veel post gekregen: vele mooie papieren, verhalen en kunstwerken. Ik besloot ze samen te voegen in een nieuw Artist book. Ik heb alle kunstenaars een aantal papieren gebruikt om het boek te maken, in totaal wel zeven. Ik vind het een interessante samenwerking die is ontstaan! Hoe je toch iets tofs en eigen kunt maken van beeldmateriaal van een ander.

Het zou geweldig zijn om nu ook verder te werken in het boek