Een blik in mijn dummy #02

Ik vind het zelf altijd heel leuk om door mijn dummy’s te bladeren. Al die herinneringen aan wat voor werk ik eerder al gemaakt heb. Maar ook is het leuk om te zien hoe ik gegroeid ben, dat is toch eigenlijk wel het belangrijkste. Mijn eerste dummy is niet te vergelijken met de dummy’s die ik nu heb gevuld.

 

Ook heb ik een aantal pagina’s toegewijd aan een aantal kunstenaars die mij heel erg aanspreken en inspireren. Als je goed zoekt vind je al heel snel veel kunstenaars die ook bezig zijn met geschiedenis en/of collage technieken.

 

Reflecteren vind ik heel erg belangrijk. Als ik een keer een paar minuten niks te doen heb schrijf ik al gauw van alles op. Wat me op valt, hoe ik me voel, wat ik gedaan heb, hoe ik het kan aanpassen of verbeteren en wat ik daarvoor nodig heb. (misschien moet ik nog wel een beetje werken aan mijn handschrift)