Dagje Artis in Amsterdam

“Wat zullen we voor leuks gaan doen vandaag?” Samen met mijn ouders en broer ben ik naar de dierentuin geweest in Amsterdam. Het was een van de mooiste dierentuinen waar ik ben geweest! De hokken en gebouwen binnen de dierentuin zien er zo oud, elegant en mooi uit!
We begonnen wel met een kopje thee en stukje appelgebak, maar dat vind ik natuurlijk geen probleem. Ik en mijn moeder vinden het vooral leuk om foto’s te maken, dus daar liepen we dan als een stelletje toeristen in eigen land door de dierentuin.

 

Ik vind het zelf altijd leuk om in te zoomen, details te zien die je normaal gesproken echt niet zo snel zouden opvallen. Zoals bijvoorbeeld de veren van een struisvogel de je hier boven ziet! En een uil, met de oogjes toe op een tak verstopt achter de bladeren.

 

 

En niet te vergeten deze leuke rode panda, die zijn pootjes laat bungelen terwijl het beestje lekker op de tak ligt.

 

Bekijk deze pagina als je nieuwsgierig bent geworden naar meer dierentuin foto’s: De Apenheul